24h Service

+31 (0) 40 244 33 33
centrale@cibatax.nl
Bestelformulier

P-card bestelformulier

P-card bestelformulierP-card bestelformulier voor medewerkers van Philips die in het bezit zijn van een Pcard.

Betaalmethoden
Taxibedrijf Cibatax
Thorvaldsenlaan 12
5623 BN Eindhoven
0800 - 244 33 33 | info@cibatax.nl

Bedrijfsinfo » Automatisering/centrale

Cibatax maakt op haar centrales en voor de back-office gebruik van het software-pakket Taxsys van BS Automatisering BV. Deze centrale is 24 uur per dag bemand met vakkundige medewerk(st)ers.

Cibatax werkt met een gesloten mobilofoonsysteem waardoor de rust in de wagens gewaarborgd is en er geen spraakverwarring of andere onduidelijkheden op kunnen treden. Alle ritten worden via data-communicatie naar de voertuigen verzonden zodat de chauffeur zijn rit kan aflezen op een display in de wagen.
De telefonist(e) neemt uw ritreservering op en voert deze in. De centralist plant de ritten en verzendt deze aan de in dienst zijnde voertuigen. De centralist heeft daarbij diverse beeldschermen voor zich:

  • Overzichtskaart van Eindhoven (met GPS); op dit beeldscherm kan de centralist (tot op vijf meter nauwkeurig) zien waar de taxi's zich bevinden.
  • Overzichtskaart van Eindhoven, verdeeld in zones waarop de statussen (bv. vrij of bezet) van de voertuigen direct af te lezen is.

Horeca

Horecabedrijven kunnen gebruik maken van onze zgn, CCS-service: de kastelein belt ons gratis nummer en de aanvraag wordt direct in onze rittenagenda opgenomen en automatisch gepland. U krijgt dus geen centralist meer aan de telefoon.

U kunt uw bedrijf gratis aanmelden voor deze dienst bij de PR-afdeling. Het enige wat u nodig heeft is een vaste telefoon met nummerweergave voor de herkenning van de klant door ons systeem.