24h Service

+31 (0) 40 244 33 33
centrale@cibatax.nl
Bestelformulier

P-card bestelformulier

P-card bestelformulierP-card bestelformulier voor medewerkers van Philips die in het bezit zijn van een Pcard.

Betaalmethoden
Taxibedrijf Cibatax
Thorvaldsenlaan 12
5623 BN Eindhoven
0800 - 244 33 33 | info@cibatax.nl

Bedrijven

Horeca

Horecabedrijven kunnen gebruik maken van onze CCS-service: de kastelein kiest ons gratis nummer en de aanvraag wordt direct en automatisch gepland. U krijgt dus geen centralist meer aan de telefoon.
U kunt uw bedrijf gratis aanmelden voor deze dienst bij de PR-afdeling. Het enige wat u nodig heeft is een vaste telefoon met nummerweergave voor de herkenning van de klant door ons systeem.
Voor onze horeca-PR afdeling kunt u vragen naar Ronald Liebregts of Geert Scheepers (040 - 244 33 33). Tevens kunt u bij hem informeren naar de voordelen die wij u, als eventueel frequent-beller, kunnen bieden.

Overige bedrijven

Voor overige bedrijven kunnen we verschillende diensten leveren. Denk hierbij aan jubilea-, directie- en vipvervoer of vervoer naar verder gelegen bestemmingen in het buitenland. Voor deze speciale ritten hebben wij een aantal oproepchauffeurs in dienst. Deze chauffeurs hebben allen een zeer ruime ervaring met deze vorm van vervoer.

Afhankelijk van de vraag kunnen wij tegen interessante tarieven chauffeurs met auto leveren voor een all-in uurtarief. Graag willen wij deze mogelijkheid in een gesprek toelichten.