24h Service

+31 (0) 40 244 33 33
centrale@cibatax.nl
Bestelformulier

P-card bestelformulier

P-card bestelformulierP-card bestelformulier voor medewerkers van Philips die in het bezit zijn van een Pcard.

Betaalmethoden
Taxibedrijf Cibatax
Thorvaldsenlaan 12
5623 BN Eindhoven
0800 - 244 33 33 | info@cibatax.nl

Personeel 

Sinds 1 juli 2004 is het 'Basisdiploma taxichauffeur' wettelijk verplicht. Daarnaast besteden wij zelf ook veel aandacht aan kennis en opleiding van onze chauffeurs en chauffeuses.
In onze sollicitatieprocedure komt o.a. kennis van de regio aan bod en tevens nemen wij zelf rijtesten af. Mochten wij daarna met u overeenkomen om een arbeidsovereenkomst aan te gaan, dan zullen wij u naast de driedaagse cursus 'Basisdiploma taxichauffeur' ook inplannen voor onze tweedaagse bedrijfsopleiding.

Basisdiploma taxichauffeur

Naast de wettelijke eisen van een 'bewijs van goed gedrag' en een 'medische verklaring' is sinds 1 juli 2004 het 'Basisdiploma taxichauffeur' ook wettelijk verplicht. U moet hiervoor een cursus volgen en bij het CBR zowel een theorie- als praktijkexamen afleggen.
De cursus voor het basisdiploma verzorgen wij zelf op onze locatie met speciaal hiervoor gediplomeerde opleiders. Ook hier gaat het om een gedeelte theorie over wettelijke voorschriften en regelgeving en een gedeelte praktijk waarin met name ook 'het nieuwe rijden' aan bod komt.

Bedrijfsopleiding

De bedrijfsopleiding bestaat uit een theoriegedeelte over ons bedrijf en onze werkwijze en een praktijkgedeelte waarbij u met een van onze mentoren een hele dag samen in een taxi gaat oefenen met de taximeter, mobilofoon, rit-opdrachten en wat zoal voor kan komen.

Tarieven

Daar wij zelf ook gebaat zijn bij gediplomeerde chauffeurs, bieden wij voor het bij ons instromend personeel deze cursus aan tegen een bijzonder gunstig tarief.