Welkom bij Cibatax

Wij staan 24/7 voor u klaar

  •   
  •        

Ruim 50 jaar Taxi in Eindhoven

Taxibedrijf Cibatax is opgericht in 1972 door de Taxi bedrijven Citax en Batax. Begonnen als straattaxibedrijf met enkele voertuigen is Cibatax thans uitgegroeid tot een dynamische onderneming met als activiteiten: o.a. regulier taxivervoer (particulieren en zakelijk), zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en koeriersdiensten.  Daarvoor is een voertuigcapaciteit van ruim 50 voertuigen (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.

 

Ons enthousiast team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar !

Capaciteit

Het wagenpark van Cibatax bestaat uit ruim 50 voertuigen, waaronder taxi’s en diverse (rolstoel)-bussen. Om de voertuigen te bemannen (24 uur per dag, 7 dagen per week) heeft Cibatax ruim 100 chauffeurs en chauffeuses in dienst die ingedeeld zijn in een volcontinurooster.
Voor speciale ritten (jubilea, directievervoer, vervoer naar interlokale bestemmingen en vervoer naar / vanaf buitenlandse bestemmingen etc.) hebben wij een aantal oproepchauffeurs in dienst. Deze chauffeurs hebben allen een zeer ruime ervaring met deze vervoersvormen en zijn perfect geschikt voor deze speciale diensten.

Kwaliteit & Veiligheid Onze medewerkers Automatisering & Centrale

 

Cibatax car