Welkom bij Cibatax

Wij staan 24/7 voor u klaar

  •   
  •        

Kwaliteit & veiligheid

U bent bij ons in goede handen.

Keurmerk Taxibedrijf

Uiteraard is Cibatax in het bezit van het Taxi Keurmerk (TX-Keurmerk).
De norm voor het verlenen van het Keurmerk heeft betrekking op het borgen van de aspecten veiligheid, comfort, opleidingen en imago. U kunt als klant dus verzekerd zijn van een hoge kwaliteit van het aannemen en verwerken van een bestelling, de uitvoering van het vervoer (chauffeur, voertuig en veiligheid) en de administratieve afhandeling daarvan.
http://www.tx-keur.nl/

Kwaliteitskring Taxivervoer Eindhoven

De Kwaliteitskring Taxivervoer is een vereniging van taxibedrijven, IVW, justitie en politie, en is erop gericht de hoogst mogelijke kwaliteit in het taxivervoer te bieden. Uiteraard dienen de deelnemende taxibedrijven die kwaliteit te garanderen, maar ook de Gemeente Eindhoven verplicht zich zorg te dragen voor goed verlichte taxistandplaatsen, het verlenen van bijvoorbeeld busbaan- en inrijontheffingen, etc. De gezamenlijk geleverde kwaliteit komt uiteraard de klant ten goede.

Koninklijk Nederlands Vervoer

Cibatax is aangesloten bij werkgeversorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Het KNV heeft tot doelstelling de rol van het personenvervoer binnen de mobiliteitsmarkt te bevorderen en de kwaliteit te optimaliseren.

Registratiebureau Geschillencommissie Taxivervoer

Onder kwaliteit hoort zeker ook de afhandeling van klachten en geschillen thuis. Elke klacht of geschil nemen wij uiterst serieus. Cibatax is aangesloten bij het Registratiebureau Geschillencommissie Taxivervoer.

Veiligheid

Voor de veiligheid van de chauffeurs zijn in onze voertuigen camera’s geplaatst, die bij het openen van het portier en gedurende de rit opnames maken. Deze foto’s worden elektronisch opgeslagen en na enige tijd automatisch weer overschreven, tenzij de chauffeur bij calamiteiten opdracht geeft de foto’s te bewaren. Deze foto’s kunnen worden uitgelezen en zijn dan beschikbaar voor opsporingsdoeleinden, in geval van onverhoopte calamiteiten.

Cibatax car