Welkom bij Cibatax

Wij staan 24/7 voor u klaar

  •   
  •        

Koerier

U kunt een koerier bestellen op elk moment van de dag of de nacht. Voor het snel en vakkundig vervoeren van uw zendingen hebben wij ruim 100 geüniformeerde chauffeurs in dienst, die als het ware een verlengstuk van uw bedrijf zijn: representatief, klantvriendelijk en gewend aan vertrouwelijke en verantwoordelijke opdrachten. Wij voeren zowel lokale, interlokale als grensoverschrijdende opdrachten uit. Naar alle landen in Europa kunnen zendingen worden vervoerd.
Elke opdracht wordt nauwgezet uitgevoerd, via de kortste weg in de kortst mogelijke tijd.

Voorrijtijd

De voorrijtijd bedraagt in Eindhoven en directe omgeving ca.15 minuten; vanaf het ophaaladres wordt DIRECT naar de bestemming gereden.

Voertuigen

Cibatax beschikt over ruim 50 voertuigen, zodat het vrijwel uitgesloten is dat wij U niet vlot van dienst kunnen zijn.

Tarieven

Cibatax koeriers kent geen avond- of nachttoeslagen, geen weekendtoeslagen en geen feestdagentoeslagen. Onze tarieven gelden ongeacht de bestel- of rijtijd.

Informatie

Wij geven U graag meer informatie over uw specifieke wensen. Ook kunnen wij in een persoonlijk onderhoud afspraken met U maken over een mogelijke samenwerking. Belt U naar 040-244 33 33 en wij maken voor U een afspraak met een van onze PR-medewerkers.

Bestellingen

Cibatax is op elk moment bereikbaar en inzetbaar: vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week. Ook op bijvoorbeeld Tweede Kerstdag om 04.00 uur! Wij bieden U deze mogelijkheden om koerier-vervoer te bestellen of informatie aan te vragen:

U kunt ons gratis bellen:
Telefoon: 040 - 244 33 33

Per e-mail: de snelste methode. Ook hier kan geen sprake zijn van spraakverwarring of andere onduidelijkheden.
E-mail: centrale@cibatax.nl

Onze centrale is 24 uur per dag bemand door vakbekwame medewerkers, die direct kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

Cibatax car