Welkom bij Cibatax

Wij staan 24/7 voor u klaar

  •   
  •        

Automatisering & centrale

Cibatax maakt op haar centrales en voor de back-office gebruik van het software-pakket Taxsys van BS Automatisering BV. Deze centrale is 24 uur per dag bemand met vakkundige medewerk(st)ers.

Alle ritten worden via data-communicatie naar de voertuigen verzonden zodat de chauffeur zijn rit kan aflezen op een display in de wagen.
De telefonist(e) neemt uw ritreservering op en voert deze in. De centralist plant de ritten en verzendt deze aan de in dienst zijnde voertuigen. De centralist heeft daarbij diverse beeldschermen voor zich:

  • Overzichtskaart van Eindhoven (met GPS); op dit beeldscherm kan de centralist (tot op vijf meter nauwkeurig) zien waar de taxi's zich bevinden.
  • Overzichtskaart van Eindhoven, verdeeld in zones waarop de statussen (bv. vrij of bezet) van de voertuigen direct af te lezen is

Horeca

Horecabedrijven kunnen gebruik maken van onze zgn, CCS-service: de kastelein belt ons gratis nummer en de aanvraag wordt direct in onze rittenagenda opgenomen en automatisch gepland. U krijgt dus geen centralist meer aan de telefoon.

U kunt uw bedrijf gratis aanmelden voor deze dienst bij onze PR-medewerkers via tel 040 - 244 33 33 of stuur een email naar: info@cibatax.nl  Het enige wat u nodig heeft is een vaste telefoon met nummerweergave voor de herkenning door ons systeem.

Meld direct aan

Cibatax car