Welkom bij Cibatax

Wij staan 24/7 voor u klaar

  •   
  •        

Chauffeurs

Dit zijn onze huisregels

Cibatax stelt hoge eisen aan haar chauffeurs en chauffeuses. Wij hebben voor allen de volgende regels opgesteld:

  • Iedere chauffeur en chauffeuse dient gekleed te gaan in een door de onderneming voorgeschreven maatkostuum. Voor de heren bestaat dit kostuum uit een donkerblauwe pantalon, wit overhemd, donkerblauw colbert, stropdas, zwarte schoenen en grijze of zwarte sokken, voor de dames een donkerblauwe blazer, broek of rok, witte bloes en blauwe of zwarte schoenen.

  • Overdreven opmaak, oorbellen, neusbellen, tatoeages en andere onnodige versieringen zijn niet toegestaan.

  • Ook voor de haardracht gelden strikte regels qua lengte (voor de heren) of kleur (voor zowel dames als heren). De heren dienen zich dagelijks te scheren, tenzij van een verzorgde baard sprake is.

  • Klantvriendelijkheid komt nadrukkelijk naar voren in het optreden van de chauffeur of chauffeuse, aangezien zij rechtstreeks contact met onze klanten hebben. Onze mentoren zien nauwlettend toe op naleving van bovenstaande criteria.

  • Iedere chauffeur of chauffeuse is verplicht een uitvoerige instructie door het bedrijf, zowel theoretisch als in de praktijk, te volgen. Bovendien is er de verplichting een cursus verkeersveiligheid te volgen.

  • In het kader van de verplichte chauffeursdiploma's per 1 januari 2006 heeft Cibatax zelf een opleiding gestart, waarbij alle chauffeurs en chauffeuses worden voorbereid op het chauffeursexamen. Omdat het gehele opleidingstraject binnen Cibatax plaatsvindt met eigen, gediplomeerde instructeurs, kunnen wij zelf de examenplanning nauwkeurig afstemmen op het aantal kandidaten.

De bovenbeschreven huisregels zijn zowel voor onze klanten als voor Cibatax zelf van het grootste belang, aangezien onze chauffeurs en chauffeuses het directe contact vormen met onze klanten. Controle op naleving van de voorschriften geschiedt door onze kwaliteitsmanagers, een mentorengroep en uiteraard de bedrijfsleiding en de directie.

FOTO

Cibatax car